Behöver du ett större lån?

Letar du efter ett lån som är lite större, lite mer flexibelt? Då kan du testa vår kredit EverydayPlus. EverydayPlus erbjuder kreditgränser mellan 3 000 och 25 000 kronor.

Du gör enkelt uttag på din kredit vid behov och återbetalar i den takt som passar dig. Du ansöker utan kostnad och utan UC och får ditt besked omgående – krediten är kostnadsfri om du inte använder den och kan vara en bra ekonomisk trygghet vid oväntade behov.

Läs mer och ansök om vår kredit här

FÖRDELAR MED EVERYDAY+

Betala enbart för gjorda uttag

På EverydayPlus finns det inga dolda avgifter. Du betalar enbart för utnyttjat belopp och uppläggningsavgiften när du blir kund. Det innebär att det är gratis att ha ett aktivt konto om det inte finns någon skuld. På så sätt kan krediten smidigt användas när behovet verkligen uppstår.

Gör så många uttag du vill

Det finns ingen gräns för hur många gånger du kan göra uttag på EverydayPlus så länge det finns kreditutrymme för ditt tilltänkta uttag. Det är enkelt att få en överblick över sina gjorda uttag på EverydayPlus Online. Med hjälp av kalkylatorn räknar du enkelt ut hur mycket ditt uttag kommer kosta.

Välj själv hur du återbetalar

På EverydayPlus finns valfrihet i återbetalningen av gjorda uttag. Du kan välja att delbetala eller slutbetala din skuld när du vill. Det minsta delbetalningsbeloppet per månad är 4 % av kapitalskulden eller minst 200 kronor. Därpå tillkommer räntan och avgifter. Faktureringen sker genom autogiro men du kan alltid lägga in en extra betalning och skapa en plan som passar dig.

Möjlighet att höja kreditgränsen

På EverydayPlus har du möjligheten att höja din kreditgräns efter 6 månaders användning. Det gör du på dina sidor på EverydayPlus Online eller genom att kontakta kundservice med din förfrågan.

Läs mer och ansök om vår kredit här