Fördelar med Fixza

SMS lån utan UC

Vi jobbar med en trygg och säker kreditbedömning. Vi tycker dock att detta inte ska vara på bekostnad av kunden. Därför väljer vi att inte använda oss av UC då vi inte anser att en kund ska bestraffas för en ansökan.

Besked och utbetalning samma dag

Fixza lägger stort fokus på tillgänglighet och kundens behov. Därför erbjuder vi en enkel ansökan, snabba besked och god chans till utbetalning redan samma dag,

Förläng din återbetalning

Fixza är en ett SMS lån med på mindre belopp med snabbare återbetalning och maximal löptid på 30 dagar. Vi vill dock ge kunden möjlighet att förlänga sin återbetalning med 30 dagar vid behov.

Låna 5000 kronor

Låna
kr,
betala
kr

Det här är en högkostnadskredit: Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

VILKA ÄR GRUNDKRAVEN FÖR ATT BLI BEVILJAD EN KREDIT

  • Mellan 18-70 år gammal

  • Folkbokförd i Sverige

  • Svensk deklarerad årsinkomst på minst 100 000 kronor

  • Inga betalningsanmärkningar eller ärenden hos Kronofogden

Du måste vara folkbokförd i Sverige och ha en svensk deklarerad årsinkomst på minst 100 000 kr innan skatt. Du kan ansöka om SMS lån om du är mellan 18-70 år gammal förutsatt att du inte har några betalningsanmärkningar eller ärenden hos Kronofogden. Du behöver ha ett svenskt bankkonto samt personlig e-postadress och ett mobilnummer. Du måste kunna verifiera dig och godkänna ditt lån med hjälp av BankID.

Du ansöker om Fixzas SMS lån utan UC. Men vi har ett ansvar är att se till att våra kunder har en god betalningsförmåga – och inte riskerar att få utmaningar med sin privatekonomi efter att beviljats ett SMS lån. Därför tas en upplysning på Bisnode som tillsammans med angivna uppgifter utgör grunden för en samlad bedömning. Vi vill dock minimera den negativa effekten en ansökan har på våra kunder. Det är därför vi erbjuder SMS lån utan UC.

Den kreditupplysning vi tar med bisnode görs för att vi vill försäkra oss om att vi kan bevilja krediten och är även en del av vårt motarbetande av penningtvätt. Vi lyder under banksekretessen vilket innebär att dina förehavanden med Fixza självklart är helt anonyma. Du kan läsa mer om våra värderingar här.

HUR ANSÖKER JAG OM ETT LÅN PÅ FIXZA

Det är enkelt och smidigt att ansökan om ett lån på Fixza. Du ansöker om vårt SMS lån utan UC och det tar enbart någon minut. Med hjälp av BankID kan du tryggt och säkert godkänna lånet. Du får sedan ditt besked omgående.

1. Ansökan

Du ansöker om lånet på vår startsida. Du uppmanas dock först att kolla vad ditt önskade lån kommer att kosta dig med hjälp av vår lånekalkylator. Du fyller sedan snabbt och enkelt i dina uppgifter och godkänner avtalet med BankID. Du kan ansöka om vårt SMS lån utan UC.

2. Besked

När du slutfört din ansökan får du snabbt ett besked från våra kredithandläggare under våra öppettider. Det lån du blir beviljad baseras på den helhetsbedömning vi gjort av din rådande ekonomiska situation.

3. Utbetalning

Ditt lån kommer att betalas ut till det konto du angivit i din ansökan. Utbetalning sker direkt efter beviljat lån inom våra öppettider. Om ditt lån är godkänt innan 13:30 har du pengarna på kontot innan 18:00 samma dag.

4. Återbetalning

Lånets löptid är 30 dagar från och med det datum då lånet betalats ut. Din faktura är dig tillhanda genom e-post. Du har dock möjligheten att förlänga ditt lån med 30 dagar mot en avgift vid behov.