Vad är ett snabblån?

Precis som namnet påvisar är snabblån ett lösning för att få pengar när man som mest behöver det och så snabbt som möjligt. För att vara mer specifikt så definierar det snabba att en får det beviljade beloppet på kontot en väldigt kort tid efter att ansökan är slutförd. Anledningarna för behovet av denna lånelösning kan vara många. Oftast handlar det om oförutsedda kostnader, vanligtvis något som måste åtgärdas innan lönen hinner landa. Andra vill bara ha en extra buffert för oväntade inköp. Det är således en variant av ett SMS-Lån

Oftast utgör snabblån relativt låga belopp jämfört med mer traditionella låneformer. Därför passar det bra för många som är i en liknande situation som tidigare scenarion. Det är en trygghet att veta att alternativet finns om något oförutsett skulle hända – detta skapar en trygghet i vardagen.

Sammanfattning:

  • Ofta en snabb utbetalning av mindre lånebelopp
  • Enkel och smidig ansökan
  • Kan också liknas vid blancolån, internetlån eller konsumtionslån

Inga fler krångliga ansökningar

Man kan säga att Fixza är ett snabblån i SMS-låneförpackning. Med en smidig och enkel ansökan har du som kund besked omgående och tillgång till ditt lån samma dag. På Fixza använder vi oss av en upplysning från Bisnode för vår kreditbedömning. Vi undviker att använda UC för att vår smidiga lösning ska kännas ännu smidigare för dig som kund. Läs mer om vad vi erbjuder här.

Tusentals nöjda kunder sedan 2014

Att du känner ett snabblån kan förverkliga dina drömmar är du inte ensam om. Fixza är en lösning från OPR-Finance AB. OPR-Finance AB har sedan 2014 har vi hjälpt över 25 000 kunder med flexibla konsumentlån och finansiella lösningar. Våra kunder uppskattar smidiga tjänster där man inte med kunden i fokus. Fixza är ett snabblån som passar många människors kontinuerliga behov – och det är vi stolta över. Läs mer om oss bakom Fixza här.

Fixza lånekalkylator

Med vår lånekalkylator kan du enkelt se vilket lånebelopp som skulle passa dig samt vad det skulle kosta dig. På så sätt kan du ha full koll på vår lösning och stämma av att den passar efter just ditt behov.

Låna 5000 kronor

Låna
kr,
betala
kr

Det här är en högkostnadskredit: Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.